Update Reset

Vinduer og døre

Skal facaden have et løft med nye vinduer og døre?


Vi monterer gerne jeres nye vinduer og døre - og vi sørger selvfølgelig for, at opgaven kommer godt fra start, så kontakt os endelig inden bestilling.

Vinduer og døre fås i meget forskellige former, farver og materialer, og I vælger selvfølgelig selv den type, der passer til jeres behov og det æstetiske udseende, I ønsker. Skal det for eksempel være vedligeholdelsesfrit eller i kombinerede materialer?

Korrekt opmåling er afgørende for at sikre, at vinduer/døre passer bedst muligt og fungerer efter hensigten. Vi påtager os gerne at sikre dette.

Nye vinduer og døre kan desuden betyde en hel del for, hvor energieffektivt jeres hus/bygninger er, så I på sigt kan spare på varmen. Vi har selvfølgelig den nødvendige viden og ekspertise i at sikre korrekt montering og tætning af jeres nye vinduer og døre. 


Om at skifte vinduer og døre


Energibesparelse er en vigtig faktor for mange, når de udskifter vinduer. Nye vinduer med høj energieffektivitet kan bidrage til at reducere varmeoverførsel og energitab, hvilket kan føre til lavere energiomkostninger. Det er vigtigt at kigge efter vinduer med god isolering, termoruder, lavemissionsbelægninger og tætningslister.

Samtidigt er vinduer og døre en stor økonomisk post, så de skal helst kunne holde i mange år. Derfor bør du overveje, hvilken kvalitet og materialer de består af. Vi rådgiver gerne.

Med venlig hilsen Peter Svane Ravn


Kontakt

Svane-byg

adresse: Jenlevej 47, Ny Højen

By/ Postnummer: 7100 Vejle

Tlf.: +45 51 60 10 00

Kontakt@svane-byg.dk

CVR: 31927838Indhold

Åbningstider

Vi har almindelig åbningstid hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00.

Kontakt os derudover på telefon 51 60 10 00 ved hasteopgaver.


Copyright © 2024 Svane-Byg

Diseñado por Acaao Acaao