Update Reset

Er dit gulv trådt helt ned - eller skal det bare have lidt omsorg?

Gulve fås stort set i nærmest alle prisklasser, og alt efter kvalitet og alder kan nogle gulve slibes og gøres smukke igen og igen gennem mange år. 

Andre gange skal der bare et helt nyt gulv til - måske har rummets funktion ændret sig, eller der skal tages hensyn til lyd og akustik. 

Under selve gulvet ligger undergulvet, som også skal være i orden og egnet til det valgte gulvmateriale. For at det færdige resultat bliver bedst muligt, skal denne del være i orden - og det kræver nogle gange reparation eller opretning. 

Skal jeres gulv være til glæde mange år fremover, så hjælper vi gerne med at finde et, der både kan holde til at blive brugt, og som vi kan lægge på den smukkest mulige måde.


Nye gulve - nye metoder


I dag kan du få mange spændende løsninger, men selvom producenter lover, at det er lige til at klikke på, er opgaven ikke altid så let. Vil I være sikre på en effektiv og præcis udført opgave, så tag os endelig med på råd fra starten af.

Et smukt gulv er ligeledes afhængigt af, hvordan det vedligeholdes og plejes. Til gengæld kan den rette pleje forlænge gulvets levetid og forskønne jeres omgivelser.

Med venlig hilsen Peter Svane Ravn

Kontakt

Svane-byg

adresse: Jenlevej 47, Ny Højen

By/ Postnummer: 7100 Vejle

Tlf.: +45 51 60 10 00

Kontakt@svane-byg.dk

CVR: 31927838Indhold

Åbningstider

Vi har almindelig åbningstid hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00.

Kontakt os derudover på telefon 51 60 10 00 ved hasteopgaver.


Copyright © 2024 Svane-Byg

Diseñado por Acaao Acaao