Update Reset
Update Reset

Inden I vokser fra huset,

kan I lade huset vokse med!


Der er mange forskellige årsager til at ombygge eller tilbygge i et eksisterende hjem eller bygning. Nogle af de mest almindelige årsager inkluderer:

Mangel på plads - hvis hjemmet eller arbejdspladsen er blevet for småt eller føles for trangt. Dette kan omfatte etablering af ekstra rum, en ny etage, udvidelse af eksisterende rum eller konvertering af ubenyttet plads som loft eller kælder.

Modernisering og opgradering - ombygning kan også handle om, at bygninger bliver forældede over tid, både i form af funktionalitet og stil, eller der kan være behov for mere energieffektive løsninger og forbedring af bygningsmaterialer.

Tilpasning - vores behov ændrer sig over tid, og en ombygning kan også handle om at tilpasse bygningen til ændrede behov - aldring, handicap eller lignende.

Overvejer I at ombygge eller tilbygge?


Det er altid en god idé at overveje formålet og behovet at bygge om eller bygge til samt søge professionel hjælp til projektet. Det kan være en uvurderlig hjælp at få byggefaglige input til, hvad der er muligt, samt hvordan jeres behov bedst opfyldes.

Nogle gange kan en ombygning eller tilbygning også være en økonomisk fordelagtig løsning i forhold til at købe en helt ny ejendom.

Med venlig hilsen Peter Svane Ravn

Kontakt

Svane-byg

adresse: Jenlevej 47, Ny Højen

By/ Postnummer: 7100 Vejle

Tlf.: +45 51 60 10 00

Kontakt@svane-byg.dk

CVR: 31927838Indhold

Åbningstider

Vi har almindelig åbningstid hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00.

Kontakt os derudover på telefon 51 60 10 00 ved hasteopgaver.


Copyright © 2024 Svane-Byg

Diseñado por Acaao Acaao