Update Reset

Renovering af taget eller skal hele toppen fornys?


Taget består af flere dele, som tilsammen skal yde bygningen beskyttelse mod vejr og vind. Halter det for nogle af delene, giver det problemer på et tidspunkt, så det er en god investering at sikre, at taget er i god stand.

Forskellige materialer har forskellige egenskaber og fordele, men uanset om du er til tagsten, tagplader eller helt andre materialer, så skal taget være helt og levere beskyttelse og isolering. 

Tagets konstruktion er desuden afgørende for dets styrke og holdbarhed. Det inkluderer spær, lægter, undertag og tagrender. Før taglægning er det vigtigt at foretage en grundig inspektion - f.eks. identificere eventuelle skader, utætheder eller rådne træstrukturer, som skal udbedres, før det nye tag lægges.


Om at få et godt tag


Materialerne har stor betydning for, hvor længe et tag kan holde, og dermed også hvor ofte det skal skiftes for at holde bygning og konstruktion beskyttet. Pris, men også smag, har betydning for, hvordan de fleste tage ender med at se ud. Ligesom ved andre byggeopgaver kan det betale sig at kigge efter kvalitets-materialer.  

Regelmæssig vedligeholdelse og udbedring af skader kan forlænge tagets levetid betragteligt. 

Ring, så kommer vi gerne og kigger på taget.

Med venlig hilsen Peter Svane Ravn


Kontakt

Svane-byg

adresse: Jenlevej 47, Ny Højen

By/ Postnummer: 7100 Vejle

Tlf.: +45 51 60 10 00

Kontakt@svane-byg.dk

CVR: 31927838Indhold

Åbningstider

Vi har almindelig åbningstid hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00.

Kontakt os derudover på telefon 51 60 10 00 ved hasteopgaver.


Copyright © 2024 Svane-Byg

Diseñado por Acaao Acaao